Θυμάστε τον άνθρωπο δέντρο που είχαμε αναφερθεί πριν 5 χρόνια τον Dede Koswara..??

TreeMan_Use

Δεν μπορούσε να περπατήσει.. να πιάσει αντικείμενα ή να φάει μόνος του λόγο μιας σπάνιας ασθένειας που εμφανίστηκε όταν ήταν 15 χρονών.. την Human Papilloma Virus (HPV), λόγω της χαμηλής ανοσοποιητικής ανεπάρκειας του οργανισμού του.. επέτρεψε στον ιό να μετατραπεί σε μια μαζική παραμορφώτική λοίμωξη..

maxresdefault (1)
Οι γιατροί της Ινδονησίας προχώρησαν σε χειρουργικές επεμβάσεις για την αφαίρεση των κομματιών αυτών αλλά και σε συνεργασία με τον Dr Anthony Gaspari, επικεφαλή της δερματολογίας στο Πανεπιστήμιο του Maryland Medical Center, που με τη σειρά του χορήγησε την κατάλληλη αγωγή στον Dede για να καταπολεμήσει την ασθένεια του..

xin_0920805261729875280487

Μετά από 9 μήνες παραμονή στο νοσοκομείο και πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις κατάφεραν τελικά να αφαιρέσουν περίπου το 90% των κομματιών από το σώμα του Dede και να του δώσουν πίσω τη ζωή του, ώστε να μπορέσει να δουλέψει, να αγκαλιάσει τα παιδιά του αλλά και να βρει πάλι μια γυναίκα αφού η πρώην του τον εγκατέλειψε λίγο μετά από τον καιρό που ασθένησε..

tree-man-after-surgery

dede-2-now

Δείτε λοιπόν πως ήταν και πως έγινε μετά την επέμβαση..

t1_796568a

Ένα μεγάλο μπράβο στους γιατρούς που μετά από τεράστιες προσπάθειες κατάφεραν αφιλοκερδώς μιας και ο Dede δεν είχε την οικονομική δυνατότητα.. να του ξαναδώσουν πίσω τη ζωή του..
Εδώ θα δείτε και το βίντεο από όλη τη διάρκεια των επεμβάσεων αλλά και την εξέλιξη μέχρι το τελικό αποτέλεσμα..

Advertisements