​Πραγματικά συγκλονίζει η ιστορία του Yu Xukang, ο οποίος δείχνει την αγάπη του στον ανάπηρο γιο του μεταφέροντας τον στο σχολείο κάθε μέρα.
Ο Yu Xukang σε ένα καλάθι που τοποθετεί στην πλάτη του, βάζει το γιο του και διανύει περίπου 30 χιλιόμετρα την ημέρα.

100314234619_9184

Τον περασμένο Σεπτέμβριο ο ίδιος χώρισε με τη σύζυγο και μητέρα του μικρού και αποφάσισε να τον μεγαλώσει μόνος του. Από τότε ξυπνάει κάθε πρωί στις πέντε η ώρα, ετοιμάζει το φαγητό του γιου του και στη συνέχεια τον μεταφέρει στο σχολείο του, από όπου τον παραλαμβάνει, μόλις ολοκληρωθεί το μάθημα. Ενδιάμεσα μάλιστα εργάζεται, έτσι ώστε να εξασφαλίζει τα απαραίτητα χρήματα για την ανατροφή του παιδιού.

100314234754_4670

«Ο γιος μου έχει μία σωματική αναπηρία. Δεν έχει πρόβλημα με τα χέρια και τα πόδια του αλλά η πλάτη του είναι κυρτή με αποτέλεσμα να μη μπορεί να περπατήσει. Δεν έχει όμως κανένα πρόβλημα με το μυαλό του. Είναι πανέξυπνος», λέει ο πατέρας «Όλα τα σχολεία κοντά στο σπίτι μας τον απέρριψαν. Έτσι αποφάσισα ότι θα τον κουβαλάω κάθε μέσα στους ώμους μου και θα τον πηγαίνω μόνος μου. Σηκωνόμαστε στις 5 το πρωί, βάζω στον μικρό να φάει και μετά ξεκινάμε το ταξίδι μας», συμπληρώνει.

100314234755_5221

Μετά τη δημοσιοποίηση της απίστευτης αυτής ιστορίας πατέρας και γιος θα λάβουν κρατική βοήθεια, έτσι ώστε και το παιδί να συνεχίσει το σχολείο του και ο πατέρας να μην χρειάζεται να ανεβαίνει κάθε μέρα αυτόν τον Γολγοθά.

Πηγή: star.gr

Ένας πατέρας παράδειγμα προς μίμηση.. κάνει αυτό που πρέπει για να μπορέσει ο γιός του να μορφωθεί..
Τα σχόλια είναι περιττά.. Απλά μπράβο του!!!

Αυτό το σκηνικό μας θύμισε και το πολύ συγκινητικό διαφημιστικό κινέζικο βίντεο του 2012 το – A Father’s Love..

Advertisements