ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ από όλη την Ευρώπη θα αντέχουν όλη τη νύχτα μετά από την νέα μπύρα που ανεβάζει τη λίμπιντο.. και όχι μόνο..

Το ερωτικό τονωτικό είναι καλύτερο από το Viagra με ένα «στιγμιαίο» αποτέλεσμα, σύμφωνα με το ζυθοποίο Juergen Hopf.

Ισχυρίζεται ότι έκανε την ανακάλυψη από ατύχημα.. όταν το μηχανήμα αυτόματης ζυθοποιείσης του στη Schoenbrunn στη Γερμανία, χάλασε..
Λέει ότι το μυστικό στην καυτή επιτυχία του είναι ότι ανακάλυψε τη συνταγή όντας γυμνός και φορώντας μόνο μια ποδιά δέρματος και ένα αλπικό καπέλο.

Είπε: «Σηκώθηκα στη μέση της νύχτας και αφού μένω απέναντι είδα οτι δεν υπήρχε κανείς στο δρόμο.. και πέρασα φορώντας μόνο τη μικρή ποδιά και τις παντόφλες μου..»

«Η μηχανή δεν μπορούσε να επανεκινήσει ξανά, έτσι πήρα ένα μεγάλο ραβδί και άρχισα να ανακατεύω το μίγμα. Ξαφνικά αισθάνθηκα περίεργα και ήξερα ότι αυτή η μπύρα θα είναι διαφορετική από κάθε μπύρα που είχα φτιάξει ποτέ πριν!!»

Όταν η μπύρα πήγε για πώληση.. Σε αυτούς που έπιναν.. είπε ότι το αποτέλεσμα ήταν άμεσο!!
«Όσους ρώτησα μου είπαν ότι δεν είχαν παρακολουθήσει τηλεόραση όλη την εβδομάδα!! Αντίθετα πήγαιναν κατευθείαν στο υπνοδωμάτιο αφού δεν προλάβαιναν!!»

Τα σχέδια του Hopf τώρα είναι να εξάγει τη μπύρα του σε ολόκληρη την Ευρώπη! Με ένα τόπλες κορίτσι στην ετικέτα του μπουκαλιού!
«Έχουμε ήδη ένα ή δύο πελάτες στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά άπαξ και οι άνθρωποι εκεί ξέρουν τη μπύρα μας.. σίγουρα θα γίνει πασίγνωστη!»

Είναι σίγουρος ότι παρά το σκληρό ανταγωνισμό η μπύρα του δεν θα είναι μια αποτυχία..

Bookmark and Share

Advertisements